[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Άρχισε η συγκέντρωση υπογραφών από Ιεράρχες για την εκτακτη Σύγκληση της Ιεραρχίας!

Άρχισε η συγκέντρωση υπογραφών από ιεράρχες για την έκτακτη σύγκληση της Ιεραρχίας! Την είδηση μετέδωσε πριν λίγο στον λογαριασμό του στο facebook ο π. Γεώργιος Αντωνίου, Ιεροδιάκονος της Ι. Μητροπόλεως Προύσης η οποία ανήκει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.

Οι εξελίξεις στο θέμα της συμφωνίας Τσίπρα – Ιερώνυμου τελικά αναμένονται γρηγορότερες από ότι θα ήλπιζαν κάποιοι, αν τελικά η είδηση επιβεβαιωθεί και φυσικά αυτό θα γίνει αν η συλλογή υπογραφών έχει επιτυχία δια της πλειοψηφίας.

Άλλωστε οι πρωινές δηλώσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς προϊδέασαν για μια επερχόμενη κατά μέτωπον σύγκρουση ανάμεσα σε Εκκλησία και Κράτος εάν το δεύτερο επιμείνει να τηρεί την αδιάλλακτη στάση του στο θέμα της μισθοδοσίας των ιερέων. http://www.orthodoxia.online
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]