[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Την Κυριακή στο Παλέ η τέταρτη αιμοδοσία της ΚΑΕ Άρης

Μια δράση που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια συνεχίζεται από την ΚΑΕ, διότι αφορά όλους τους φιλάθλους της ομάδας, όλα τα μέλη της οικογένειας του Άρη και όχι μόνο. Tην Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η τέταρτη αιμοδοσία της ΚΑΕ στο Αλεξάνδρειο.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ αναφέρει: “Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ διοργανώνει την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στο “Nick Galis Hall” από τις 09:00 μέχρι τις 12:30 την τέταρτη αιμοδοσία, στο πλαίσιο της δημιουργίας της Τράπεζας Αίματος.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η οποία έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης από τους φίλους της ομάδας μας και όχι μόνο στις προηγούμενες αιμοδοσίες, συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά και σας περιμένουμε την προσεχή Κυριακή στο γήπεδο μας, προκειμένου να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη”.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]