Με γκολ του Μασούρα από το 36΄, ο Πανιώνιος πήρε τη νίκη στα Πηγάδια της Ξάνθης από την τοπική ομάδα και της διέκοψε το νικηφόρο σερί των τεσσάρων αγώνων. 


Σε αντεπίθεση των "κυανέρυθρων", ο Τσιλούλης κινήθηκε από δεξιά, έβγαλε αριστερά στον Μασούρα, ο εξτρέμ των "κυανέρυθρων" μπήκε στην περιοχή, έφερε τη μπάλα στο δεξί του, σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς.

Αμέσως μετά, πήγε στην κάμερα και αφιέρωσε το γκολ στον τραυματία, Παναγιώτη Κόρμπο, προτάσσοντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ο Πανιώνιος έπαιξε πιο έξυπνα και χωρίς να έχει τις ευκαιρίες ή την εδαφική υπεροχή κράτησε τη νίκη, την 4η φέτος, παίζοντας όμως στα τελευταία 12 λεπτά με παίκτη περισσότερο λόγω, της αποβολής του Αλμέϊδα με δεύτερη κίτρινη.

Πάντως την παράσταση την έκλεψε ο Κομίνης με δύο δραματικά λάθη: Έκανε λάθος εκτίμηση στην φάση του 23ου λεπτού, όταν ο Κότσιτς στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την βρήκε με το χέρι, χωρίς ο Θεσπρωτός ρέφερι να υποδείξει το πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Ελέγχεται και για την φάση του 60ου λεπτού, έπειτα από μαρκάρισμα του Μπανανά στον Τζουρίτσκοβιτς, με τους Ξανθιώτες να φωνάζουν για πέναλτι -και να χουν δίκαιο.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γκολ: 36' Γιώργος Μασούρας

Διαιτητής Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) Βοηθοί Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας) Ανδρέας Μεϊντανάς (Αχαΐας) Τέταρτος Φώτης Φωτιάδης (Καστοριάς)
Κίτρινες: 57'Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς 75'Ντίνις Αλμέιδα 85'Χόρχε Κασάδο / 86' Σωτήρης Τσιλούλης 92'Αμίρης Κούρντι
Κόκκινες:  77' Ντίνις Αλμέιδα (δεύτερη κίτρινη)

Οι συνθέσεις

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Σιλά (33΄ Αλμέιδα), Κασάδο, Λισγάρας. Μπαξεβανίδης, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Κίκε (46΄ Κάστρο),  Τζουρίτσκοβιτς, Καντά (56΄ Σαρπόνγκ ), Γέντρισεκ
Πανιώνιος (Ανιγκό): Κότνικ, Κότσιτς, Ντομίνγκες, Μπανανά, Κούρντι, Πίρις, Κεϊτά, Μασούρας, Οικονομίδης (75΄ Παπαγεωργίου), Τσιλούλης (85΄ Καμαρά), Ντουρμισάι