[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Με Νοτοπούλου προσπαθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να θέλξει την Πρωτοβουλία

Οριστικοποιήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η υποψηφιότητα της Κατερίνας Νοτοπούλου για το Δήμο Θεσσαλονίκης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πρόταση ανήκει στον ίδιο άνθρωπο που είχε προτείνει τη στήριξη Μπουτάρη: Την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ “Ανοικτή Πόλη”, Ρίας Καλφακάκου, η οποία –πάντα σύμφωνα με πληροφορίες- διατυπώθηκε στη χθεσινή συνεδρίασης της παράταξης.


Το επιχείρημα ήταν “να δυναμώσει το μπλοκ της προόδου κατά του μπλοκ της συντήρησης”, κάτι, πάντως που δε φαίνεται να άρεσε σε αρκετούς εκπροσώπους της βάσης του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη, καθώς θα προτιμούσαν ένα στέλεχος που να ΄χει δοκιμαστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ή στο χώρο των διεκδικήσεων κι όχι μια –επικοινωνιακά- προβεβλημένη υπουργό.


Ούτε, όμως, στην “Πρωτοβουλία” δέχτηκαν με… χειροκροτήματα αυτήν την απόφαση, αφού θεωρούν ότι η υποψηφιότητα της κ. Νοτοπούλου είναι καθαρά κομματική και, αν στηριχθεί από την παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη, χάνεται ο πολυσυλλεκτικός χαρακτήρας της. Οι φίλα προσκείμενοι, πάντως, στο ενδεχόμενο στήριξης της νυν υφυπουργού Μακ-Θρακ υπογραμμίζουν πως η Πρωτοβουλία, ούτως ή άλλως δεν είχε το χαρακτήρα της ακομμάτιστης παράταξης, αφού ήταν, σαφώς, δημοτική κίνηση που στηρίχθηκε από το τότε ΠΑΣΟΚ –νυν Κίνημα Αλλαγής.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]