[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΠΚΜ:"Υλοποίηση Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης"


Ειδική εκδήλωση για την «Παρουσίαση της Προόδου Υλοποίησης της Στρατηγικής Ολοκληρωμένης Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης», διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με κεντρικούς ομιλητές τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και τους Δημάρχους των οχτώ Δήμων της Θεσσαλονίκης, που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, με ώρα έναρξης 11.30’ το πρωί, στο ξενοδοχείο Grand Hotel .

Μετά την εισαγωγική τοποθέτηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα θα ακολουθήσει η παρουσίαση του προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης από την Αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και Πρόεδρο της Αστικής Αρχής Βούλα Πατουλίδου.
Στη συνέχεια το πρόγραμμα της εκδήλωσης προβλέπει ενημέρωση για την πρόοδο υλοποίησης της Στρατηγικής Ολοκληρωμένης Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης Θεσσαλονίκης, από Στέλεχος της Ομάδας Σχεδιασμού και Αξιολόγησης Ο.Χ.Ε. - Β.Α.Α. Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση τοποθετήσεις θα πραγματοποιήσουν οι Δήμαρχοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, Δέλτα Ευθύμιος Φωτόπουλος, Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, Καλαμαριάς Θεοδόσης Μπακογλίδης, Κορδελιού – Ευόσμου Πέτρος Σούλας, Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, Παύλου Μελά Δημήτριος Δεμουρτζίδης και Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.

Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με ενημέρωση για την πρόοδο υλοποίησης του ΕΣΠΑ και για τις ενέργειες επιτάχυνσης της εφαρμογής, από Εκπρόσωπο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συζήτηση.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]