[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Επιχείρηση της αστυνομίας με συλλήψεις γύρω από το ΑΠΘ


Ειδική επιχειρησιακή δράση από αστυνομικού πραγματοποιήθηκε  στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου-Ροτόντα, σε χώρους γύρω από  το Α.Π.Θ. και σε άλλες περιοχές του κέντρου πόλης.

Επιπλέον, έπειτα από ενημέρωση πολιτών για διακίνηση ναρκωτικών εντός χώρων του ΑΠΘ, έγινε διερεύνηση των καταγγελλομένων, και συνελήφθησαν συνολικά 18 άτομα.

Με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες, αστυνομικοί της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης μεσημβρινές και απογευματινές ώρες χθες, πραγματοποίησαν ειδική επιχειρησιακή δράση στην ευρύτερη περιοχή της Πλατείας Αγίου Γεωργίου – Ροτόντα, σε χώρους πέριξ του Α.Π.Θ. και σε άλλες περιοχές του κέντρου πόλης.

Στο πλαίσιο αυτό, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων, αλλά και συνάδελφοί τους της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης:

• Συνέλαβαν συνολικά 14 άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και

• Κατέσχεσαν ποσότητες κάνναβης και ναρκωτικών δισκίων.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα και στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελλομένων πολιτών για διακίνηση ναρκωτικών εντός χώρων ΑΠΘ, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων συνέλαβαν τέσσερα (4) ακόμη άτομα, ενώ κατέσχεσαν επιπλέον ποσότητες κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]