Στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, κατά το τελευταίο 24ωρο, στο Νομό Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν συνολικά επτά άτομα.

Ενδεικτικά, πρωινές ώρες χθες στη Θεσσαλονίκη, αστυνομικοί του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων, συνέλαβαν 54χρονο ομογενή, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση εκδοθείσα από Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστική επίσης, είναι η περίπτωση σύλληψης 52χρονου Έλληνα από αστυνομικούς της ίδιας Υπηρεσίας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, για πορνογραφία ανηλίκων.

Επιπρόσθετα, κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν σε διάφορες περιοχές του Νομού, πέντε επιπλέον άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα για διάφορα αδικήματα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

#Συλλήψεις,#Πορνογραφία Ανηλίκων,