[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Απόστολος Τζτζικώστας: «Επιτροπή για την Νέα Τούμπα»

Τις δικές του εξαγγελίες για το νέο γήπεδο στην Τούμπα, έκανε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας,
ανακοινώνοντας την δημιουργία επιτροπής που θα ασχολείται αποκλειστικά με το θέμα του μεγάλου έργου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε μετά το τέλος της σύσκεψης:

Αρχικά, τόνισε:

«Μεγάλο στοίχημα για όλη τη Θεσσαλονίκη αλλά και τη βόρεια Ελλάδα. Η Περιφέρεια και εγώ προσωπικά θα σταθούμε από την πρώτη στιγμή έως την τελευταία δίπλα στον ΠΑΟΚ προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο. Αυτό τo στοίχημα θα το κερδίσουμε!»

Για τα επόμενα βήματα:
Θα συναντηθούμε εκ νέου για να δούμε ποια θα είναι τα επόμενα βήματα. Μέχρι Δευτέρα θα ανακοινώσουμε τα ονόματα επιτροπής της Περιφέρειας που θα συμμετέχει σε κάθε βήμα όλης της διαδικασίας. Είμαστε αποφασισμένοι να βοηθήσουμε όπου χρειαστεί σε όλο το εγχείρημα. Ο πήχης είναι ψηλά!

Για την εμπλοκή της Περιφέρειας:

«Η εμπλοκή της Περιφέρειας βρίσκεται και στη διαδικασία αδειοδοτήσεων και στη διαδικασία υπηρεσιών και ελέγχων αλλά ταυτόχρονα βρίσκεται και στην προσπάθεια χρηματοδότησης της όλης ανάπλασης της περιοχής γύρω από το γήπεδο, μια διαδικασία για την οποία είμαστε πανέτοιμοι αφού ολοκληρωθεί το ρυθμιστικό σχέδιο και να δούμε πως θα κλείσουμε πόρους από ευρωπαϊκά προγράμματα ή και από το ΕΣΠΑ».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]