[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κρατήστε τα σκουπίδια σπίτι σας...αποχή εργαζομένων στην καθαριότητα από ΔευτέραΔιήμερη αποχή από εργασίες για το εργατοτεχνικό προσωπικό (καθαριότητα, τεχνικές υπηρεσίες, πράσινο) αποφασίστηκε από το ΣΕΔΘ την Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Δεκέμβρη.

«Καλούμε τους εργαζόμενους σε αποχή από τα καθήκοντα τους, με ταυτόχρονη παρουσία τους στα εργοτάξια τη Δευτέρα και την Τρίτη 3 και 4 Δεκεμβρίου 2018» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 9:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση όλων των εργαζομένων της καθαριότητας στο δημαρχείο.

Θα ακολουθήσει συμβολική κατάληψη των γραφείων του δήμου και ενημέρωση για τα προβλήματα καθυστέρησης πληρωμής υπερωριών και παροχής Μέσων Ατομικής Προστασίας .

Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα δοθεί συνέντευξη τύπου από το Δ.Σ του Σ.Ε.Δ.Θ ενώ η αποχή από της Κυριακές συνεχίζεται κανονικά.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]