Στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Λώλα προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή,ενόψει της Κυριακάτικης (25/11) αναμέτρησης με την Σπάρτη (15.00) στο Καυτανζόγλειο για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Σ’ ότι αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Γιώργος Κούσας έχει μία επιβάρυνση στον προσαγωγό γεγονός που ενδεχομένως να του στερήσει τη συμμετοχή στο επόμενο παιχνίδι, ενώ ένα χτύπημα στο γόνατο έχει και ο Στράτος Χιντζίδης, για το οποίο όμως δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανησυχία από την πλευρά του ιατρικού τιμ.

Επίσης, ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Πέτρος Κανακούδης, που ανεβάζει καθημερινά στροφές προκειμένου να επιστρέψει άμεσα στις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης , ο προπονητής του Ηρακλή, Δημήτρης Ελευθερόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα με τη Σπάρτη

Δημήτρης Γρηγοριάδης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Χουσεΐν Μουμίν, Δημήτρης Στάμου, Νίκος Ζιαμπάρης, Χρήστος Κουκόλης, Στράτος Χιντζίδης, Δημήτρης Κουτρομάνος, Κώστας Παναγιωτούδης, Φώτης Γεωργίου, Νίκος Καλτσάς, Γιάννης Πασάς, Μάρκος Ντούνης, Δημήτρης Χασομέρης, Σίλβα Κλέιτον, Εμανουέλ Περόνε, Χρήστος Ρόβας, Κώστας Μενδρινός, Ιμπέρε Λινάρες Ταϊανάν (Τάι)