Με γκολ των Μαρινάκη (63΄ αυτογκόλ) και Ακπόμ (66΄) ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-1 στην Τούμπα τον Παναιτωλικό, ο οποίος μείωσε στο 71΄ με τον Καμαρά.


Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε μέσα σε 8 λεπτά, όταν η τύχη εγκατέλειψε τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων κι από εκεί που έβγαζε ό,τι πήγαινε προς την εστία, στο πρώτο γκολ βλέπει την μπάλα να κοντράρει στο κεφάλι του αμυντικού του και να αλλάζει πορεία και στο δεύτερο να εξοστρακίζεται στο οριζόντιο δοκάρι, να χτυπά στην... πλάτη του και να στρώνεται στον Ακπόμ για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι, αλλά δυσκολεύτηκαν όταν έδωσαν χώρο στους φιλοξενούμενους, μετά το 2-0. Δέχτηκαν πολύ γρήγορα το γκολ με τον Καμαρά, αλλά από εκεί κι έπειτα σοβαρεύτηκαν και διαχειρίστηκαν το σκορ, κάνοντας, μάλιστα, κι άλλες ευκαιρίες για γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι ήρθαν με σαφή αμυντική διάθεση, αφού από το 15' έκαναν καθυστέρηση με κάθε τρόπο, αλλά διαλύθηκαν από τα δύο γρήγορα γκολ.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Τούμπας
Γκολ: 63' Μαρινάκης (αυτ.), 65' Άκπομ / 71' Καμαρά
Δοκάρια: 65' Σάκχοφ / - 

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης Βοηθοί: Μπουξμπάουμ, Φίλος
Κίτρινες: 51' Σάκχοφ, 84' Κίτσιου, 90+1' Πέλκας / 52' Μάζουρεκ, 56' Μαρινάκης
Κόκκινες: - / - 

Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κίτσιου (84' Χατσερίντι), Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Κάνιας, Σάκχοφ (72' Μαουρίτσιο), Πέλκας, Λημνιός, Μπίσεσβαρ (57' Άκπομ), Πρίγιοβιτς.
Παναιτωλικός (Δέλλας): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Άργκους (85' Λιάβας), Μάλης, Μαρινάκης, Μπαρμπόσα, Λουσέρο, Ντίαζ, Μανά (73' Ρότσα), Καμαρά, Μάζουρεκ.