[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Χωρίς ρεύμα 3 δήμοι της ΘεσσαλονίκηςΠρογραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν σήμερα  σε τρεις δήμους της Θεσσαλονίκης.

 Από τις 08:00 έως και τις 10:30 θα μείνουν χωρίς ρεύμα καταναλωτές στον δήμο Νεάπολης Συκεών, στην περιοχή που περιλαμβάνει τις οδούς Καραβαγγέλη, Τσακάλωφ και Αγράφων.

Στην συνέχεια διακοπή ρεύματος θα σημειωθεί από τις 10:30 έως τις 12:30 στον δήμο Παύλου Μελά και συγκεκριμένα στην Πολίχνη, στις οδούς Φιλικής Εταιρείας, Φλέμιγκ και Πρ. Νικολάου.

Στον Δήμο Παύλου Μελά, μια ακόμη διακοπή ρεύματος είναι προγραμματισμένη ενώ  για την περιοχή της Ευκαρπίας οι καταναλωτές θα μείνουν χωρίς ρεύμα  από τις 13:00 έως και τις 14:30, στις οδούς Αμυγδαλιών, Κύπρου Εδέσσης & Ξάνθης.

Τέλος, διακοπή της ηλεκτροδότησης θα σημειωθεί από τις 13:00 έως τις 15:00 στον δήμο Πυλαίας Χορτιάτη και συγκεκριμένα στον οικισμό Αμφιθέας Φιλύρου.

#Διακοπή Ρεύματος,#Χωρίς Ρεύμα

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]