[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Όλες οι εξελίξεις για την καλή υγεία των παιδιών στην 39η Ημερίδα του ΑΠΘΜε στόχο τη διαρκή ιατρική εκπαίδευση του σύγχρονου παιδίατρου, η Α’ Παιδιατρική Κλινική της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ διοργανώνει την 39η Ενημερωτική Ημερίδα.


Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018 και ώρες 9.45 με 17.00, στην Αίθουσα «Μωρίς Σαλτιέλ» στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

«Εμβόλια 2018», «Ειδικά γάλατα: χρήση και κατάχρηση», «Άσκηση σε παιδιά υγιή και με χρόνια νοσήματα», «Συνήθη λάθη στην αντιμετώπιση κοινών παιδιατρικών λοιμώξεων», «Αιμορραγική διάθεση ή αιμορραγική εκδήλωση; δεν είναι πάντα το ίδιο...», «Φοβού τα εισπνεόμενα κορτικοστεροειδή ή την κορτικοφοβία;» είναι ορισμένα από τα θέματα που θα αναπτυχθούν κατά τη διάρκεια της Ημερίδας.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]