Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί σήμερα,  στις 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου .

Μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης η «Ψήφιση Προϋπολογισμού και  Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οικονομικού έτους 2019» και εισηγήτρια την Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Πρόεδρο της  Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Αθηνά Αθανασιάδου-Αηδονά.

Αργότερα στις 15:30, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση με μοναδικό  θέμα την «Έγκριση Απογραφής 31-12-2017 της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της σχετικής Έκθεσης που τη συνοδεύει».

Το έκτακτο του θέματος προκύπτει από το γεγονός ότι για την πλήρη εφαρμογή του διπλογραφικού συστήματος απαιτείται η έγκριση της απογραφής και σε επόμενη συνεδρίαση η έγκριση του ισολογισμού έναρξης, δεδομένου του κλεισίματος του οικονομικού έτους 2018. Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας για την ψήφιση του προϋπολογισμού 2019