[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σπείρα διαρρηκτών "άδειασε" σπίτια και καταστήματα του Δήμου Θερμαϊκού.


Εξιχνιάστηκαν περιπτώσεις κλοπών από σπίτια και καταστήματα σε περιοχές του Δήμου Θερμαϊκού.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι 8 δράστες , ενέχονται σε έντεκα (11) περιπτώσεις διαρρήξεων (τετελεσμένες και σε απόπειρα) οικιών και καταστημάτων. Οι διαρρήξεις  έλαβαν χώρα κατά το χρονικό διάστημα  από μέσα Ιουνίου 2018 έως τέλη Σεπτεμβρίου 2018 στις περιοχές της Νέας Μηχανιώνας, Περαίας, Νέων Επιβατών και Αγίας Τριάδας.

 Η λεία τους περιελάμβανε χρηματικά ποσά, κοσμήματα – χρυσαφικά και ηλεκτρονικές – ηλεκτρικές συσκευές.

Η συστηματική και επισταμένη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Θερμαϊκού, οδήγησε στην εξιχνίαση περιπτώσεων κλοπών από οικίες και καταστήματα και το σχηματισμό σχετικής δικογραφίας σε βάρος οκτώ (8) ημεδαπών ηλικίας 20 έως 36 ετών.

Η συνολική λεία τους περιλαμβάνει χρυσαφικά – κοσμήματα, ηλεκτρονικές – ηλεκτρικές συσκευές και το συνολικό χρηματικό ποσό των (11.300) ευρώ.Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

#Κλοπές,#Διαρρήξεις,#Δήμος Θερμαϊκού 

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]