Ο Δημήτρης Βεργίνης μίλησε στη σημερινή media day του Άρη τόσο για τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Λουκόιλ, όσο και για το προηγούμενο με το Περιστέρι, ενώ σχολίασε και το ντέρμπι που έρχεται κόντρα στον ΠΑΟΚ.Οι δηλώσεις του γκαρντ του Άρη: «Είναι το τελευταίο μας παιχνίδι στην Ευρώπη. Θέλαμε να προχωρήσουμε, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Να δούμε αυτό το παιχνίδι ως μια καλή προπόνηση , να τελειώσουμε με νίκη στην έδρα μας και να το χρησιμοποιήσουμε για το επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, που είναι πολύ σημαντικό για μας»

Για το Περιστέρι και ότι συνέβη με τη διαιτησία: «Τα αφήνουμε απ’ έξω το κομμάτι της διαιτησίας. Να κάνουμε εμείς ότι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο. Θέλαμε να κερδίσουμε το Περιστέρι, δεν τα καταφέραμε, να κοιτάξουμε τη συνέχεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι στο 100%.

Δεν έχω μιλήσει ποτέ για τους διαιτητές, να βλέπουμε τι θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο εμείς. Η ομάδα συσπειρώνεται και από τέτοιες ήττες και μέσα από αυτές να γίνουμε πιο δυνατοί και να βγούμε πιο ενωμένοι. Αν με ρωτάει κάποιος συμπαίκτης μου για τη διαιτησία του λέω να μην ασχολείται. Δεν είναι αυτή η δουλειά μας».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για όλους, για την πόλη και τους οπαδούς και των δύο ομάδων. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι στο 110% και χρειαζόμαστε τη νίκη τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά».