[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Έρευνα για bullying σε βάρος 11χρονου από την Συρία διεξάγει η Εισαγγελία Πρωτοδικών


Την παρέμβαση του εισαγγελέα προκάλεσαν όσα αποκάλυψε γονέας μαθήτριας για όσα συνέβαιναν σε δημοτικό σχολείο της περιοχής Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Εκεί είχε καταγγελθεί ότι μαθητής από τη Συρία 11 χρόνων, επιτέθηκε σε 9χρονο μαθητή με τη λάμα από την ξύστρα και οι γονείς του τελευταίου κατέθεσαν μήνυση.

 Άλλος γονέας σε ανάρτησή του στο facebook υποστήριξε πως το παιδί από τη Συρία εδώ και καιρό είναι θύμα μπούλινγκ από μαθητές του σχολείου και πως κυκλοφορούσε διαρκώς φοβισμένο.

«Ο 11χρονος ήταν τρομοκρατημένος από τις επιθέσεις που δεχόταν από τα υπόλοιπα παιδιά και όταν τον πλησίασε ο 9χρονος για να τον ρωτήσει τι έπαθε, ο μικρός φοβήθηκε και του επιτέθηκε», ανέφερε ο καταγγέλλων σε  ανάρτηση του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης .

Μετά τα δημοσιεύματα που φιλοξένησαν τις καταγγελίες του πατέρα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε από την εισαγγελέα ανηλίκων, να διενεργήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί η βασιμότητα όσων αναφέρει ο γονέας.


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]