[Εκλογές][bsummary]

Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί ο Μπουτάρης για τους ΠρόσφυγεςΣε κέντρο συγκέντρωσης προσφύγων και μεταναστών μετατρέπεται η Θεσσαλονίκη τις τελευταίες
μέρες. Γεμίζουν τα κέντρα φιλοξενίας ενώ την ίδια ώρα συνωστισμός επικρατεί και στα κρατητήρια των αστυνομικών τμημάτων.

Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί σήμερα στις 12.00, στην Αίθουσα Συσκέψεων του Δημαρχείου (Βασ. Γεωργίου Α’ 1, 3ος όροφος), ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης  Γ. Μπουτάρης με θέμα την αντιμετώπιση του ζητήματος των προσφύγων που είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία Αριστοτέλους.

Στη σύσκεψη έχουν κληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των Υπουργείων Μεταναστευτικής Πολιτικής και Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης), της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, της Αστυνομίας και μη κυβερνητικών οργανώσεων.

#Μπουτάρης,#Πρόσφυγες#Αριστοτέλους
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]