[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Και να τα ΄χαν βρει τα… ξαναχάλασαν Μπουτάρης - Αβραμόπουλος

Κάποιοι είχαν βιαστεί να πουν ότι, μετά την πρόσφατη συνάντηση Μπουτάρη – Αβραμόπουλου, οι δύο άνδρες τα είχαν βρει και ήταν θέμα χρόνου η επάνοδος του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου στο στενό πυρήνα της “Πρωτοβουλίας”. Ή αυτό ήταν λάθος ή ο Γιάννης Μπουτάρης, σήμερα, ανέλαβε το ρόλο της αγελάδας που με μια κλωτσιά χύνει τη γεμάτη γάλα καρδάρα…


Ο κ. Μπουτάρης, στην τοποθέτησή του, κατηγόρησε τον κ. Αβραμόπουλο ότι αποστασιοποιήθηκε από την «Πρωτοβουλία» για προσωπικούς λόγους συμφέροντος.

Αυτό έκανε πυρ και μανία τον Παν. Αβραμόπουλο, που ζήτησε το λόγο επί του προσωπικού.

«Έχω αποφασίσει να μην παρακολουθώ τον δήμαρχο στις απαξιωτικές εκρήξεις του προς τους συναδέλφους του και το λαό της Θεσσαλονίκης. Εάν δεν αντιλαμβάνεται το βάρος των λέξεων και εκτοξεύει με συνείδηση τη μομφή εναντίον μου, είναι ένας ασυγχώρητος συκοφάντης» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Π. Αβραμόπουλος.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε ότι θα απαντήσει γραπτά στον κ. Αβραμόπουλο. Η συνέχεια, λοιπόν, επί της… οθόνης.

H φωτογραφία είναι από παλιότερες… αγαπημένες στιγμές.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]