[Εκλογές][bsummary]

Φορτηγά απέκλεισαν τη γέφυρα του Καλοχωρίου


    
             Σε διαμαρτυρία προχώρησαν σήμερα το πρωί μέλη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας
Εργατοϋπαλλήλων Μεταφοράς και του Συνδικάτου Οδηγών «Ερμής»  για την  κακή κατάσταση της γέφυρας που συνδέει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης με το Καλοχώρι, την ΠΑΘΕ και την Εγνατία Οδό.
Από την συγκεκριμένη γέφυρα περνούν καθημερινά εκατοντάδες φορτηγά και οι κακοτεχνίες καθιστούν την διέλευση τους επικίνδυνη.

Οι αυτοκινητιστές απέκλεισαν συμβολικά τη γέφυρα με τα οχήματα τους, ζητώντας να παρθούν μέτρα από τους υπεύθυνους για τη συντήρηση και την  επισκευή της.

Οι οδηγοί  έχουν κάνει επανειλημμένως εκκλήσεις για τους κινδύνους που εγκυμονεί η κακή κατάσταση της γέφυρας  χωρίς να πάρουν απαντήσεις από τους αρμόδιους φορείς.

Τόνισαν επίσης πως από το σημείο περνούν καθημερινά περίπου 1.000 φορτηγά ενώ πρόκειται για τη μοναδική δίοδο των φορτηγών στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]