[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Νοτοπούλου: Πόλη με ιδιαίτερη γεωστρατηγική σημασία η Θεσσαλονίκη
Στην ιδιαίτερη γεωστρατηγική σημασία της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στο μήνυμά της για την απελευθέρωση της πόλης από τον Τουρκικό ζυγό, η υπουργός Μακεδονίας Θράκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.


Η δήλωση της κ. Νοτοπούλου έχει ως εξής:

"Η 26η Οκτωβρίου είναι ημέρα με διπλή σημασία για τη Θεσσαλονίκη, εορτάζουμε τον πολιούχο της πόλης μας, τον Άγιο Δημήτριο, καθώς και την απελευθέρωσή της. 

Η Θεσσαλονίκη είναι μια πόλη με ιδιαίτερη γεωστρατηγική και γεωπολιτική σημασία. Την τελευταία τριετία αναβαθμίζεται με κοινωνικές δομές και υποδομές, γίνεται διπλωματικός κόμβος με διεθνή αναγνώριση, και ανακτά τον ρόλο που της αξίζει, έτσι ώστε να αναδειχθεί σε ηγέτιδα δύναμη στα Βαλκάνια, αλλά και σε πυρήνα σταθερότητας, ασφάλειας, συνεργασίας και ειρήνης στην ευρύτερη περιοχή".

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Ζάκυνθος: Ευτυχώς εκκένωσαν το ξενοδοχείο...

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]