[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τζάκρη: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ανοιχτό δημοκρατικό κόμμα


Την άποψη ότι o ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ανοιχτό δημοκρατικό  κόμμα όπου υπάρχουν συζητήσεις διαφορετικές απόψεις ακόμα κι αντιπαραθέσεις κάποιες φορές
 εξέφρασε στο ΘΕΜΑ 104,6 η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρα Τζάκρη.


Σχολιάζοντας την κριτική που ασκεί ο Νίκος Φίλης και για το θέμα της ΕΡΤ, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι «ο κ. Φίλης βρίσκεται κοντά στην ομάδα των 53 και σκέπτομαι ότι η κριτική του έχει κάποια σκοπιμότητα να αποτελεί δομή εσωκομματικής αντιπολίτευσης».

Όσον αφορά, τέλος, το χρηματιστήριο η κυρία Τζάκρη ονομάτισε τρεις παράγοντες ως υπεύθυνους για την κρίση. «Ο ένας είναι ο διεθνής, τώρα είναι η Ιταλία, πριν ήταν η Τουρκία. Το χρηματιστήριο είναι πολύ ρηχό και αυτό δίνει τη δυνατότητα στους κερδοσκόπους να κάνουν παιχνίδι. Υπάρχει και το γνωστό πρόβλημα των τραπεζών με τα μη εξυπηρετούμενα δάνεια καθώς παρά το γεγονός ότι υπάρχουν τα θεσμικά εργαλεία οι τράπεζες δείχνουν κάποιο δισταγμό».

#Τζάκρη_ΣΥΡΙΖΑ
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]