[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Μουσικοί του δρόμου: "Η μουσική στο δρόμο δεν είναι επαιτεία"Συγκέντρωση απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη του Συλλόγου Μουσικών Βορείου Ελλάδος.  Διαμαρτύρονται για την προσαγωγή νεαρής μουσικού του δρόμου από την ΕΛΑΣ. "Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος στέκεται στο πλευρό αυτών των  παιδιών που ασκούν την τέχνη τους στον δρόμο. Είμαστε κοντά στο να απαλειφθεί η μεταξική διάταξη που μας τυραννά. Θα πρέπει να γίνει μια συζήτηση για το τί είναι αυτό που προκαλεί την επαιτεία και όχι να γίνονται διώξεις και κυνηγητά. Θα συνεχίσουμε μέχρι να γκρεμιστεί εντελώς αυτός ο νόμος, δεν πρόκειται να σταματήσουμε", δήλωσε ο γνωστός μουσικός, Δημήτρης Ζερβουδακης.

"Δεν είμαστε επαίτες. Στην επαιτεία εκμεταλλεύεσαι χωρίς να κάνεις τίποτα. Εμείς παρέχουμε έργο και προσπαθούμε να το κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Μπορείς να παίξεις σε όλους για το τίποτα", ανέφερε ο Νίκος Γρηγοριάδης, μουσικός του δρόμου.

Στη συγκέντρωση συμμετέχουν και καλλιτεχνικά σχολεία της πόλης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]