Eπίδειξη δύναμης έκανε η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ που στο PAOK Sports Arena, σκόρπισε την Καζινμπάρσικα, 3-0 σετ (25-16, 25-12, 25-19),
παίρνοντας την πρόκριση για το δεύτερο προκριματικό του CEV Champions League, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την BBSK Κωνσταντινούπολης.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης
Το αγωνιστικό δεν μπορεί να αποτελέσει βασικό θέμα συζήτησης, καθώς ο ΠΑΟΚ ηταν καταιγιστικός και δεν επέτρεψε στους Ουγγρους να αμφισβητήσουν την ηγεμονία των ασπρόμαυρων. Προσωπικά θα ήθελα να σταθώ στην παρουσία του κόσμου. Σε αυτό το ματς, οι φίλοι του ΠΑΟΚ μετέτρεψαν σε έδρα το γήπεδο και καταχειροκρότησαν τους παίκτες του . Πολύ όμορφη εικόνα η εικόνα των μικρών φίλων με τις ασπρόμαυρες σημαίες. Με αυτή τη αφορμή θα ήθελα να υπενθυμίσω στον κόσμο του ΠΑΟΚ, πώς αδικεί την ομάδα που κατέκτησε το πιο μάγκικο πρωτάθλημα, μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού σε έναν τελικό ρεσιτάλ από τους ασπρόμαυρους. Και λέω τον αδικούν γιατί πρωτάθλημα δεν είναι μόνο οι αγώνες στα play off με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Μια ομάδα που σάρωσε τους τίτλους τα τελευταία τέσσερα χρόνια πρέπει να έχει τουλάχιστον 3000 διαρκείας. Και μάλιστα η φετινή ομάδα που δημιουργήθηκε με τόσα χρήματα από τον Θανάση Κατσαρη και τον Αντώνη Τσαλόπουλο, αξίζει την αγάπη του κόσμου.

Όχι πως ο απλός και ανώνυμος ΠΑΟΚτσής δεν χαίρεται ή δεν παρακολουθεί την πορεία του τμήματος. Νοιάζεται, και πολύ μάλιστα, ναι, αλλά θα πρέπει όλη αυτή η αγάπη να μεταφραστεί και σε αγορά εισιτηρίων διαρκείας. Είναι σημαντικό να είναι το paok sports arenna γεμάτο. Αυτό είναι που ξεχωρίζει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ από τους άλλους.

Πιστεύω πώς μια ομάδα που φτιάχτηκε με μοναδικό στόχο να κατακτήσει όλους τους τίτλους, α αξίζει τον σεβασμό και την αγάπη του ΠΑΟΚτσήδικου λαού.

Και σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να συγχαρώ τους ΒΕΜ που αγόρασαν 170 εισιτήρια διαρκείας. Μπράβο τους. Αυτά ήθελα να γράψω, αυτά έγραψα. Ξαναλέω πώς ο κόσμος πρέπει να στηρίξει το τμήμα με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας. Το αξίζει αυτή η ομάδα και με το παραπάνω. Και το γράφω αυτό γιατί αυτό το τμήμα αξίζει την συμπαράσταση του κόσμου περισσότερο από ποτέ.
Καλό θα είναι επίσης η κουλτούρα του οπαδού του ΠΑΟΚ για το άθλημα να μην περιστρέφεται απλά στις συγκρούσεις με τον Ολυμπιακό, (άντε και με Παναθηναϊκό) που όπως δείχνουν τα πράγματα και φέτος θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον, καθώς δεν φαίνεται κάποια άλλη ομάδα ικανή να μπει σφήνα ανάμεσα στους δυο.
Το κυριότερο από όλα είναι πώς με την αγορά ενός εισιτηρίου διαρκείας, ο φίλαθλος του ΠΑΟΚ, στηρίζει την ομάδα, βοηθώντας οικονομικά το τμήμα, και στέλνοντας σαφές μήνυμα πως αναγνωρίζει τις επιτυχίες και τις χαρές που πήρε από το βόλεϊ.

ΣΣ1
Το είπε και στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα και ο Δημήτρης Τζούριτς: "Μου άρεσε η ατμόσφαιρα σήμερα, αλλά θέλω ακόμη περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Ας έρθουν για δυο ώρες με την οικογένεια τους να μας θαυμάσουν. Τους χρειαζόμαστε κ πιστεύω τα αποτελέσματα θα τους φέρουν εδώ".