Συνελήφθησαν δύο άτομα για εμπορία κοκαΐνης ηλικίας 62 και 43 ετών  μετά από έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι οι δράστες κατείχαν, όχι ευρώ, αλλά... κορώνες Σουηδίας, κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως η υπόθεση έχει... άκρες στη Σκανδιναβία.

Xθες το μεσημέρι, αστυνομικοί της Δίωξης σε συνεργασία με συναδέλφους τους των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και «Ζ», εντόπισαν τους δράστες  να επιβαίνουν σε όχημα στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Μουδανίων  στο ύψος της Πυλαίας.

Στην συνέχεια σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα βρέθηκε κρυμμένο δέμα κοκαΐνης συνολικού βάρους 81 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν  στην κατοχή τους, 100 ευρώ, το χρηματικό ποσό των 37.500 κορώνων Σουηδίας και τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Επίσης, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς και απόκρυψης ναρκωτικών ουσιών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

#Κοκαΐνη,#Δίωξη