[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Ως τις 4 Νοεμβρίου το μπαζάρ βιβλίου στη ΔΕΘ

Με κεντρικό σύνθημα «χιλιάδες φθηνά βιβλία για όλους» λειτουργεί από τις 6 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τις 4 Νοεμβρίου η 7η Γιορτή βιβλίου - Bazaar στην κεντρική πύλη ΔΕΘ, (είσοδος ΧΑΝΘ).

Αθρόα καθημερινά η συμμετοχή του βιβλιόφιλου κοινού από τη Θεσσαλονίκη και από όλους τους όμορους νομούς της Βόρειας Ελλάδας.

Συγκινητική είναι η παρουσία των νέων, των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των γονέων, που καθημερινά επισκέπτονται τον βιβλιοχώρο του πολιτισμού που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η παρουσία των 200 εκδοτών από όλη την Ελλάδα με μια εκδοτική παραγωγή που ξεπερνάει τις δέκα χιλιάδες τίτλους στη διοργάνωση και με νέους τίτλους που συνεχώς εμπλουτίζεται το Bazaar Βιβλίου και με τιμές πολύ χαμηλές που ξεκινούν από 1-2-3 …ευρώ, δίνει αισιόδοξα μηνύματα ότι, το βιβλίο θα μας συντροφεύει πάντα και κάθε εποχή.

Ώρες λειτουργίας:

καθημερινά και σαββατοκύριακα -ανοικτά και τις αργίες από

τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.

Είσοδος ελεύθερη

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]