Ναρκωτικά από την Βουλγαρία φέρετε να διακινούσε στην Ελλάδα ένας 45χρονος ο οποίος  είναι  μέλος οργανωμένου διεθνούς κυκλώματος εισαγωγής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.  

Ο Δράστης συνελήφθη έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση  της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ.Οι  αστυνομικοί της παραπάνω Υπηρεσίας εντόπισαν τον 45χρονο σε πάρκινγκ εμπορικού καταστήματος στην Ευκαρπία.

Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του τρία (3) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (1.531) γραμμαρίων και (2) κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.

Η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικών ουσιών θα διακινούνταν από έτερα μέλη του κυκλώματος στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε εξωτερικό χώρο πλησίον της οικίας του στην περιοχή της Ευκαρπίας, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ηρωίνης βάρους (143) γραμμαρίων.
Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

#Ηρωίνη,#Ναρκωτικά