[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τι του... ξέφυγε του Μπουτάρη: Μέχρι 1 Σεπτεμβρίου θα είμαι δήμαρχος!
Γλώσσα λανθάνουσα, τα αληθή λέγει! Το γνωστό γνωμικό θυμήθηκαν όλοι όσοι παρακολουθούσαν, απόψε, το Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης και την τοποθέτηση του Γιάννη Μπουτάρη στο θέμα του Οργανισμού του Δήμου!


Προφανώς του... ξέφυγε, καθώς ο ίδιος το μάζεψε μέσα σε ένα λεπτό:

«Τι θα γίνει; 8 μήνες δεν θα δουλεύει ο δήμος; Δεν με ενδιαφέρουν οι εκλογές. Υποχρέωσή μου είναι να δουλεύει ο δήμος. Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα είμαι δήμαρχος» ανέφερε αρχικά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

«Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο επόμενος. Πιθανόν να είμαι κι εγώ, αλλά με άλλες συνθήκες» συμπλήρωσε αναφερόμενος στον Κλεισθένη και τις συναινέσεις που προωθεί λόγω της απλής αναλογικής.

«Μέχρι τότε θα είμαι δήμαρχος και θα δουλεύω όπως ξέρω να δουλεύω» κατέληξε.

Με το που το άκουσαν, πάντως, κάποιοι, μέσα στην αίθουσα, έσπευσαν να πουν ότι ο Δήμαρχος έχει πάρει την απόφαση του κι όλα δείχνουν ότι, τελικά, δεν θα κατέβει στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]