[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

"Tσεκ- ιν" μέσα στην 83η ΔΕΘ για επισκέπτες και εκθέτεςΧωρίς το άγχος του τσεκ ιν θα μπορούν να κινούνται φέτος οι επισκέπτες της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, από τις 8-16 Σεπτεμβρίου. 


Πρόκειται για μια διαδικασία που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και δίνει τη δυνατότητα στον ταξιδιώτη να κάνει τσεκ-ιν και να παραδώσει τις αποσκευές του μέσα στο εκθεσιακό κέντρο, δίχως να χρειαστεί να μεταβεί στο αεροδρόμιο. "Κατά μία έννοια φέρνουμε το αεροδρόμιο στη ΔΕΘ. Για την ακρίβεια φέρνουμε τρία check in counters και τους τρεις παρόχους επίγειας εξυπηρέτησης" αναφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ Ο Γιάννης Παπάζογλου, PR Manager Fraport Greece. 

"Πρόκειται για μια υπηρεσία που συνηθίζεται στις μεγάλες εκδηλώσεις του εξωτερικού αλλά στη χώρα μας θα γίνει πρώτη φορά" πρόσθεσε ο κ.Παπάζογλου.

Όσοι ενδιαφέρονται για αυτήν την παροχή θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το τσεκ-ιν μπορεί να πραγματοποιηθεί από 12 έως τρεις ώρες νωρίτερα, καθώς μεσολαβεί και ο χρόνος μεταφοράς των αποσκευών μέχρι το αεροδρόμιο. Οι αποσκευές θα παραλαμβάνονται κανονικά στο αεροδρόμιο προορισμού των επιβατών.

Η υπηρεσία αυτή αφορά όλους τους εκθέτες  και επισκέπτες της 83ης ΔΕΘ που ταξιδεύουν από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» για την Ελλάδα ή το εξωτερικό με οποιαδήποτε αεροπορική εταιρία. Το τσεκ-ιν και η παράδοση αποσκευών θα γίνεται στο περίπτερο της Fraport Greece μέσα στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (στον υπαίθριο χώρο ιδιαίτερης προβολής, τομέας Β13, παραπλεύρως του Περιπτέρου 15).
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]