[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Η αναβολή του Δ.Σ. και της κλήρωσης της Football League και τα τηλεοπτικά

Η Football League ανέβαλλε Δ.Σ. και κλήρωση λόγω του ότι δεν έχει κλείσει ακόμα η συμφωνία με την ΕΡΤ. Ποια θα είναι η πρόταση του κρατικού καναλιού για τα δικαιώματα. Η ΕΡΤ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ετοιμαζόταν να κάνει μία τελική πρόταση της τάξεως των 2 εκατ. ευρώ. Η Football League από μέρους της το τελευταίο διάστημα ζητούσε παραπάνω από αυτά τα χρήματα και κάπου εκεί οι συζητήσεις έμειναν λίγο πίσω.

Ως εκ τούτου η FL ανακοίνωσε αναβολές σε Δ.Σ. και κλήρωση πρωταθλήματος ως εξής:

Σας ενημερώνουμε ότι η προγραμματισμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της FOOTBALL LEAGUE, η οποία είχε ορισθεί για την Παρασκευή 28/09/2018 και ώρα 12:00΄ αναβάλλεται, διότι δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση ή συζήτηση σχετικά με την παραχώρηση τηλεοπτικών δικαιωμάτων για την αγωνιστική περίοδο 2018 - 2019. Ομοίως και για τον ίδιο λόγο, αναβάλλεται και η Κλήρωση του Πρωταθλήματος.
http://www.gazzetta.gr/
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]