[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κατάργηση διοδίων ζητά η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών ΣωματείωνΤην κατάργηση των διοδίων στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Ωραιοκάστρου -δήμος που τέμνεται από τη συγκεκριμένη οδό και οι πολίτες του οποίου τη χρησιμοποιούν καθημερινά- ζητά η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με την ΟΒΣΘ, με την ίδρυση σειράς διοδίων οι πολίτες που εργάζονται σε περιοχές όπου για να φθάσουν θα πρέπει να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο δρόμο, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν άλλο ένα πάγιο έξοδο.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας έχει ως εξής:

"Έπειτα από την εμφάνιση  του νέου σταθμού διοδίων στο ύψος του Ωραιοκάστρου,  καλούμε την Κυβέρνηση αλλά και τους αρμόδιους Υπουργούς να μεριμνήσουν έτσι ώστε να μην  δημιουργηθεί   ένα επιπρόσθετο οικονομικό βάρος στους συμπολίτες μας δημιουργώντας ακόμα έναν ασφυκτικό κλοιό στη ήδη δύσκολη κατάσταση που βιώνουν καθημερινά . Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για πολίτες όπου θα τους γίνει πλέον ένα πάγιο έξοδο αν εργάζονται προς εκείνη την κατεύθυνση παρόλο που κινούνται εντός των ορίων του Δήμου όπου ανήκουν".     
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]