[Εκλογές][bsummary]

Μπουτάρης: Κρίμα που δεν έχει αποποινικοποιηθεί η χρήση της κάνναβης για ψυχαγωγία
Τη Salonica Cannabis Expo η οποία άνοιξε τις πύλες της σήμερα στο ξενοδοχείο Porto Palace, επισκέφθηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης και βρήκε την ευκαιρία να προκαλέσει με τις δηλώσεις του για την κάνναβη. 


Ο κ. Μπουτάρης χαρακτήρισε εκσυγχρονισμό τη χρήση κάνναβης για... ψυχαγωγικούς σκοπούς! Όπως δήλωσε: "στη Θεσσαλονίκη από παλιά οι δύο μεγάλες βιομηχανίες της πόλης, η Βίλκα και η Σεζάρ χρησιμοποιούσαν την κάνναβη για βιομηχανικούς σκοπούς, τσουβάλια και λοιπά. Είναι δυσάρεστο που ακόμα, ειδικά το υπουργείο Γεωργίας, δεν έχει προωθήσει την καλλιέργεια της βιομηχανικής και φαρμακευτικής κάνναβης, ακόμα και για την ψυχαγωγία, γιατί είναι πραγματικά ένας πολύ καλός τρόπος καλλιεργειών και πολύ καλό εισόδημα και για το κράτος και για τον παραγωγό και για όλα", ανέφερε ο κ. Μπουτάρης και πρόσθεσε:

"Eίναι κρίμα που δεν έχει εκσυγχρονιστεί ακόμα η νομοθεσία μας. Μόνο τελευταία βγήκε μία νομοθεσία, δεν έχει αποποινικοποιηθεί ακόμα η χρήση της κάνναβης για ψυχαγωγία".

Μάλιστα παραλλήλισε τη χρήση κάνναβης με την υπερκατανάλωση αλκοόλ: "Γι' αυτούς που ανησυχούν το αλκοόλ το ίδιο πράγμα δεν είναι; Αν πιεις λίγο περνάς καλά, αν πιεις πολύ μεθάς. Νομίζω ότι πια ήρθε η ώρα να εκσυγχρονιστούμε και εμείς", τόνισε...

Τα πάντα υπέρ της... ψυχαγωγίας, λοιπόν!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]