[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Πρόεδρος ο Καραντώνης και διευθύνων σύμβουλος ο Τομ!

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “FAIR PLAY PRESS”, ο Τομ Παπαδόπουλος έχει ήδη προχωρήσει τα πλάνα του, σχετικά με την διοικητική διάρθρωση της νέας ΠΑΕ Ηρακλής. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αποκαλύπτει ότι ο βασικός σχεδιασμός του είναι να αναθέσει την προεδρία στον στενό επιχειρηματικό συνεργάτη και προσωπικό φίλο του, Στάθη Καραντώνη, ο οποίος ασχολείται ιδιαιτέρως ενεργά με το project του Ηρακλή.

Ο ίδιος ο Ελληνοαμερικανός σκοπεύει να διατηρήσει το ρόλο του διευθύνοντος συμβούλου, ώστε τόσο ο ίδιος, όσο και ο στενός συνεργάτης του, να διατηρούν δικαίωμα υπογραφής, προκειμένου να «τρέχουν» απολύτως εύρυθμα τα θέματα της «κυανόλευκης» ΠΑΕ.

(Στη φωτογραφία της ανάρτησης, ο Τομ Παπαδόπουλος με τον Στάθη Καραντώνη, ο οποίος προορίζεται για την προεδρία του ποδοσφαιρικού Ημίθεου).
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]