[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Βρέθηκε χασισοφυτεία έξω από τη Γέφυρα
Φυτεία με περισσότερα από 1.100 δενδρύλλια κάνναβης εντοπίστηκε σε αγροτική περιοχή της Θεσσαλονίκης, μεταξύ Γέφυρας και Προχώματος, κοντά στον Αξιό ποταμό. 


Οι αρχές συνέλαβαν 36χρονο αλλοδαπό για καλλιέργεια κάνναβης, ενώ στη δικογραφία συμπεριλαμβάνονται ακόμα δύο άντρες, ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός, ηλικίας 24 και 25 ετών αντίστοιχα. 

Στη φυτεία εντοπίστηκαν ο τριανταξάχρονος μαζί με τα άλλα δύο άτομα. Η φυτεία αποτελείτο από 1.124 δενδρύλλια κάνναβης με ύψος που έφτανε έως τα 3 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, όπως και το σύστημα ποτίσματος (μηχανή άντλησης νερού, λάστιχο ποτίσματος), που αντλούσε νερό από τον Αξιό, δύο ηλεκτρονικοί μετρητές, διάφορα εργαλεία και φυτοφάρμακα. 

Σε μικρή απόσταση από τη φυτεία εντοπίστηκε σκηνή, όπου βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης βάρους επτά κιλών και 50 γραμμαρίων. 

Ο συλληφθείς, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]