[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Άννα Ευθυμίου: Να ξεκαθαριστεί το θέμα με το Υπερταμείο και τα μνημεία
"Ο κ. Τσίπρας και ο κ. Τσακαλώτος, καλούνται να ξεκαθαρίσουν άμεσα και πλήρως το θέμα και να δώσουν συγκεκριμένες διευκρινίσεις για την τύχη των συγκεκριμένων ακινήτων, τα οποία δεν είναι απλώς νούμερα κωδικών στο κτηματολόγιο αλλά η ίδια η ιστορία της πόλης".


Αυτό τονίζει, σε δήλωσή της, η Άννα Ευθυμίου, πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α Θεσσαλονίκης.

Όπως υπογραμμίζει, "ο Λευκός Πύργος δεν αποτελεί το μοναδικό μνημείο της πόλης που παραχωρείται  στο υπερταμείο. Το αρχαιολογικό μουσείο, η Ροτόντα, η εκκλησία των Δώδεκα Αποστόλων, ένας μοναδικός βυζαντινός ναός του 11ου αιώνα, ακόμη και μέρος του τειχίσματος της πόλης.  Το κτίριο του υπουργείου  Μακεδονίας – Θράκης. Το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».  Η κυβέρνηση ισχυρίστηκε πως πρόκειται για λάθος. Όμως πως μπορεί να γίνει αυτό πιστευτό; Εδώ και ένα χρόνο είχε συσταθεί πολυμελής επιτροπή η οποία εξέταζε τα ακίνητα που θα περάσουν στα χέρια του υπερταμείου. Άρα η κυβέρνηση ή ισχυρίζεται ανακρίβειες ή δεν επέδειξε την απαιτούμενη επιμέλεια και έβαλε στη λίστα τυχαίους κωδικούς, πίσω από τους οποίους βρίσκεται η ιστορία και η αξιοπρέπεια των Ελλήνων πολιτών".Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]