[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Κυριάκος: «Εξαφανίστε τον, όπως εξαφανίστηκαν και οι υπόλοιποι»

Πυρ και μανία είναι στον ΠΑΟΚ με το βοηθό Καμπούρη, που με τις υποδείξεις του παραλίγο να τινάξει στον αέρα το ματς στη Νέα Σμύρνη.
Χαρακτηριστική η ανάρτηση του Κυριάκου Κυριάκου. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, με ανάρτησή του στο προσωπικό προφίλ στο Facebook, ζητάει την «καρατόμηση» του βοηθού Καμπούρη, «με τον ίδιο τρόπο που εξαφανίστηκαν και οι υπόλοιποι της λογικής του», όπως γράφει.
Πιο αναλυτικά αναφέρει:
«Αν πω αυτά που σκέφτομαι θα χάσω το δίκιο μου σε κάποια εισαγγελική αίθουσα. Θα φταίμε οι παράγοντες που χαλάμε το πρωτάθλημα, γιατί τα λάθη είναι ανθρώπινα κλπ... Τα λάθη όμως πληρώνονται και ο κύριος Καμπούρης πρέπει να βγει από το γήπεδο της Νέας Σμύρνης ως πρώην διαιτητής. Εξαφανίστε τον, με τον ίδιο τρόπο που εξαφανίστηκαν και οι υπόλοιποι της λογικής του. Ας πάει στην Ένωσή του να τον αποθεώσουν «σεμνά και ταπεινά». Μπορεί να μην κέρδισε, αλλά «πέθανε» προσπαθώντας! Άξιος!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]