Δολοφόνησαν γυναίκα, πάνω σε καβγά, στην Κρύα Βρύση Πέλλας. Ο φερόμενος ως δράστης βρέθηκε, στη συνέχεια, βαριά τραυματισμένος, αφού είχε πυροβολήσει και σκοτώσει την άτυχη γυναίκα και τραυματίσει την εγγονή της και το σύζυγό της!


Η αστυνομία δίνει τις πληροφορίες με το σταγονόμετρο. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έγιναν γνωστά,ο 38χρονος φερόμενος ως δράστης, για άγνωστους -επισήμως- λόγους, φέρεται να πυροβόλησε -πιθανόν με καραμπίνα- 69χρονη, την οποία τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ με το ίδιο όπλο τραυμάτισε την 22χρονη εγγονή της ηλικιωμένης και τον 74χρονο σύζυγό της.

Οι πληροφορίες θέλουν τον δράστη να είχε σχέσεις με την 22χρονη, να πήγε οπλισμένος στο σπίτι της γιαγιάς και του παππού της και να διαπληκτίστηκε μαζί τους. Πάντα σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται, με το που σήκωσε την καραμπίνα κατά της νεαρής, η γιαγιά της μπήκε στη μέση και έπεσε νεκρή από τα βόλια του 38χρονου.

Ο φερόμενος ως δράστης βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τραυματισμένος, άγνωστο ακόμη πως. Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να θέλησε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Όλα αυτά συνέβησαν γύρω στις 9.40 χθες το βράδυ και αμέσως ειδοποιήθηκαν οι τοπικές Αρχές.

Όπως προκύπτει από την ίδια ενημέρωση, η 22χρονη και ο 74χρονος διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής και η ζωή τους δεν κινδυνεύει. Ο 38χρονος μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το επεισόδιο βρίσκονται σε εξέλιξη.