[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου η Aston Martin

«Γκάζι» για… το Χρηματιστήριο του Λονδίνου πατάει η Aston Martin, η κατασκευάστρια εταιρεία του διάσημου αυτοκινήτου που… συντροφεύει τις έντονες στιγμές δράσης του μυστικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ.Όπως αναφέρει το πρακτορείο Marketwatch, η Aston Martin αναμένεται να ανακοινώσει εντός της ημέρας τα σχέδια της για την είσοδο στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, εντός του τρέχοντος έτους.

Μετά την είσοδό της στη βρετανική κεφαλαιαγορά, η αξία της εταιρείας εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 6 δισ. δολάρια. Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία σχεδιάζει να εισάγει μετοχές περίπου 1,29 δισ. δολαρίων, στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μέσω της αρχικής δημόσιας πρότασης η Aston Martin στοχεύει να αντλήσει ποσό της τάξης των 5 δισ. στερλινών.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]