Ο ΠΑΟΚ έδειξε το μέταλλο του και παρά το καθαρό πέναλτι που δε του δόθηκε στο 3' πέρασε νικηφόρα και με ανατροπή από το «Γεντι Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ.
Οι Κρητικοί προηγήθηκαν κόντρα στη ροή του αγώνα με τον Παπαστεργιανό (21') όμως οι ασπρόμαυροι" που «φωνάζουν» δίκαια για καθαρό πέναλτι στον Ζαμπά στο 3', κατάφεραν να φέρουν τούμπα την κατάσταση και να φύγουν από το νησί με το τρίποντο.
Με τον Μπίσεσβαρ να είναι κομβικός και να κάνει εξαιρετικό παιχνίδι για όσο άντεξε, ο δικέφαλος ισοφάρισε στο 37', ενώ στις καθυστερήσεις του ημίχρονου ο Μάτος έδωσε προβάδισμα στον ΠΑΟΚ. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός τροφοδότησε τον Ζαμπά στο 53' που υπέγραψε με σουτ το «διπλό» στο «Γεντί Κουλέ» και αφήνοντας τον ΟΦΗ χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές στην επιστροφή του στην Super League. Δεν έλειψαν ωστόσο και τα διαιτητικά παρατράγουδα στην αναμέτρηση. Η φάση του 3ου λεπτού ήταν τόσο ξεκαθάρη ως προς την παράβαση του Στρέζου στον Ζαμπά τον οποίο και ανέτρεψε άτσαλα με τον Διαμαντόπουλο να μη δείχνει το σημείο του πέναλτι.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κυριακίδης, Νάστος, Κοροβέσης, Παπαστεριανός, Σάσι (54΄ Πλατέλλας), Νέιρα (65΄ Κουτσιανικούλης), Ντίνας (54΄ Αραβίδης), Bουό.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας (62΄ Βέρνμπλουμ), Μαουρίσιο, Ζαμπά (69΄ Ουάρντα), Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ (80΄ Σάκχοφ), Καρέλης.

www.onsports.gr