Αυτός ο ΠΑΟΚ είναι ικανός για όλα. Το απέδειξε για μια ακόμη φορά, σε μια ακόμη μεγάλη βραδιά για τον ίδιο, και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα με μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας, από ότι η Βασιλεία.

Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης 

Το τελικό 0-0 της Μόσχας που έστειλε τον «Δικέφαλο» στα πλέι – οφφ του Τσάμπιονς Λίγκ, αδικεί κατάφορα την ομάδα του Λουτσέσκου. Η οποία πάτησε γήπεδο, είχε αγωνιστικό προσανατολισμό στο παιχνίδι της, ταυτότητα και πλάνο. 
Ένα πλάνο που ακολουθήθηκε κατά γράμμα από τους ποδοσφαιριστές, που απέδειξαν πως ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει επίπεδο και είναι έτοιμος για όλα. Πειστική εμφάνιση από μια ομάδα που στέλνει ξεκάθαρα μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις, η οποία θα μπορούσε να είχε σημειώσει όχι ένα αλλά τουλάχιστον δυο γκολ. Και δεν είναι μόνο η φάση του 37’ όταν ο Πρίγιοβιτς πρέπει να μπει με την μπάλα στα δίχτυα, αλλά είναι και οι φάσεις του Πέλκα, οποίος κάνει βεβιασμένες κινήσεις μετά την πρώτη χαμένη φάση, όταν σουτάρει με το αριστερό άουτ. 
Οι «ασπρόμαυροι» μπορεί να μην πέτυχαν γκολ, όπως το κάνουν ανελλιπώς σε υποχρεώσεις τους, επίσημες και φιλικές, από τον περασμένο Νοέμβριο, πέτυχαν, όμως, τον στόχο τους, επιστρατεύοντας το μυαλό και την εμπειρία τους, και την ψυχραιμία τους στα κύρια σημεία του αγώνα. Με εξαίρεση το δεκάλεπτο από το 20’ έως το 30’ ο ΠΑΟΚ παραδίδει μαθήματα υψηλής ποδοσφαιρικής μαεστρίας και πατημάτων εντος του αγωνιστικού χώρου. 
Ο εκπληκτικός λοιπόν ΠΑΟΚ του Λουτσέσκου, που συνεχίζει να παραδίδει μαθήματα υψηλού κοουτσαρισματος, έκανε ένα ακόμη βήμα και ετοιμάζεται για την μάχη με τους Λουζιτανούς της Μπενφίκα.
 Όπως έχει αποδείξει έως τώρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτε ούτε και έχει λόγο να τρομάξει από το όνομα του αντιπάλου. Μπορεί να συνεχίσει να ονειρεύεται καθώς ο δρόμος για τα αστέρια είναι ορθάνοιχτος. Το αξίζει εδώ που έφτασε. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του στερήσει το δικαίωμα στο όνειρο. 

ΣΣ1 

Εχω την εντύπωση πώς θα πρέπει να γίνει ιδιαίτερη αναφορά στους Κάνιας και Μαουρίσιο που ουσιαστικά δεν επέτρεψαν ποτέ στη Σπάρτακ . 

ΣΣ2

Πολύς λόγος για τον Πρόμες, αλλά επί της ουσίας τίποτε. Ο Μάτος τον εξαφάνισε.