[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δεν αποκλείει ο Ζαγοράκης το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Δήμαρχος ΘεσσαλονίκηςΔεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Το αντίθετο μάλιστα, το θεωρεί μεγάλη τιμή -αν και θα προτιμούσε να συνεχίσει στην Ευρωβουλή!


Σε συνέντευξή του, στην free press εφημερίδα Karfitsa, ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, όταν ρωτάται σχετικά, απαντά:

"Όποιος έχει πολιτική και κοινωνική δράση θα ένιωθε την τιμή αλλά και την ευθύνη πιστεύω να αποκτήσει μια τέτοια θέση. Για ποιόν δεν θα ήταν πρόκληση; Εγώ δεν νιώθω πολιτικός με την παραδοσιακή έννοια, δεν σκοπεύω να συνταξιοδοτηθώ από την πολιτική. Ωστόσο, προτεραιότητα μου είναι να συνεχίσω την δουλειά μου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο"...

Από την απάντησή του αυτή, βγαίνει το συμπέρασμα ότι, εάν και εφόσον, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, τον επιστρατεύσει για υποψήφιο Δήμαρχο στη Θεσσαλονίκη, ο Θοδωρής Ζαγοράκης όχι μόνον δε θα αρνηθεί, αλλά αντίθετα, θα το θεωρήσει μεγάλη τιμή και θα δώσει τα πάντα για την εκλογή του!
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]