[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Τραβά "χειρόφρενο" την ερχόμενη εβδομάδαΠροβλήματα θα αντιμετωπίσουν την ερχόμενη εβδομάδα όσοι επιβάτες επιχειρήσουν να ταξιδέψουν με τραίνο. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο.


Διεκδικούν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας για την εταιρεία Συντήρησης Τροχαίου Σιδηροδρομικού Υλικού η οποία σύντομα μεταβιβάζεται στην ιταλική ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (ΠΟΣ) προκήρυξε δύο νέες 24ωρες απεργίες, για τις 25 και τις 26 Ιουλίου 2018 για τους εργαζόμενους σε ΟΣΕ και ΕΕΣΣΤΥ οι οποίες -εφόσον πραγματοποιηθούν- αναμένεται να επηρεάσουν και τα δρομολόγια της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ΠΟΣ είχε προκηρύξει πρόσφατα επαναλαμβανόμενες στάσεις εργασίας και 24ωρη απεργία για τις 20 Ιουλίου, όμως έπειτα από προσφυγή της διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη δικαιοσύνη κηρύχθηκαν στο σύνολό τους παράνομες.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]