[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

“Ξεχνούσαν” να εκδώσουν αποδείξεις στη Σαντορίνη

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, για την τήρηση της ασφαλιστικής-εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας.Στο πλαίσιο αυτό, κλιμάκια αστυνομικών πραγματοποίησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Θεσσαλονίκη και Σαντορίνη.

Ελέγχθηκαν συνολικά  17 καταστήματα – επιχειρήσεις, όπου σε εννέα περιπτώσεις διαπιστώθηκαν παραβάσεις της φορολογικής και της ασφαλιστικής – εργατικής νομοθεσίας. Ειδικότερα διαπιστώθηκαν :

Στη Θεσσαλονίκη:
· σε ψαροταβέρνα, πέντε παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας, καθώς και η απασχόληση εργαζόμενης χωρίς να είναι καταχωρημένη στους επιδειχθέντες πίνακες προσωπικού,
· σε καφέ-μπαρ, η μη έκδοση απόδειξης αξίας 67 ευρώ,
· σε καφέ-ουζερί, μία παράβαση της ασφαλιστικής νομοθεσίας και
· σε καφετέρια-μπαρ, τρεις παραβάσεις της ασφαλιστικής νομοθεσίας.

Στη Σαντορίνη:
· σε εστιατόριο, η μη έκδοση οκτώ αποδείξεων συνολικής αξίας 420,70 ευρώ, καθώς και η απασχόληση εργαζομένου που δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού,
· σε μεζεδοπωλείο-εστιατόριο, η μη έκδοση δύο αποδείξεων συνολικής αξίας 109,70 ευρώ,
· σε εστιατόριο, η μη έκδοση δύο αποδείξεων συνολικής αξίας 118,80 ευρώ και
· σε καφέ-σνακ μπαρ, μη έκδοση δώδεκα αποδείξεων συνολικής αξίας 286 ευρώ, παράβαση για την οποία προβλέπεται 48ωρη αναστολή λειτουργίας.

Οι έλεγχοι συνεχίζονται.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]