[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Η Εθνική Αστέγων στη Θεσσαλονίκη

Η ReHaB Pub, η μοναδική pub ανταποδοτικού χαρακτήρα,  φιλοξενεί  την Τετάρτη 11/7 την Εθνική Αστέγων.

Μια ακόμη διαφορετική βραδιά, αφιερωμένη στην Εθνική ομάδα αστέγων και στην καμπάνια «Γκολ στη φτώχεια».

Πιο συγκεκριμένα θα φιλοξενήσουμε μέλη της πρωτοβουλίας, σε μια εκδήλωση κατά την οποία θα παρουσιαστεί αναλυτικά όλο το πλαίσιο του κοινωνικού ποδοσφαίρου που υπηρετεί η καμπάνια «Γκολ στη φτώχεια». Θα γίνει κουβέντα για τη σύλληψη της ιδέας, τις δυσκολίες, τις προκλήσεις, αλλά και τις χαρές που συνοδεύουν την υλοποίησή του, όπως και το τι βιώνουν σήμερα οι άνθρωποι που ασχολούνται μ΄αυτό. Θα μιλήσουν παίκτες της εθνικής και θα μοιραστούν συναισθήματα και εμπειρίες, θα συζητηθούν οι παρούσες ανάγκες, αλλά και το πώς μπορεί κάποιος να συμμετέχει στο εγχείρημα.

Μετά τη συζήτηση, θα υπάρχει μπάρμπεκιου, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση της Εθνικής Αστέγων.

Η ReHaB Pub βρίσκεται στην Βαλαωρίτου 19 και προσφέρει θεματικές βραδιές με γνωστούς dj της πόλης, live συγκροτήματα, με rock, country, blues και  jazz ήχους για αξέχαστες βραδιές με ποιοτικές μουσικές και party μέχρι το πρωί τα Σαββατοκύριακα.

Επίσης θα βρείτε μπύρες σε βαρέλι και μπουκάλι από Ελληνικές μικρο - ζυθοποιΐες, όπως Septem, Voreia, Corfu αλλά και μια συνεχώς αυξανόμενη λίστα, καθώς και επιλεγμένη ποικιλία από ποτά και special malt whiskeys, για να συνοδέψετε ιδανικά τις μουσικές βραδιές ή τους αγώνες rugby και ice hockey που προβάλλονται σε τακτική βάση στην ReHaB Pub.

Να σημειωθεί πως η ReHaB Pub προσφέρει το 15% από τα κέρδη της σαν χορηγίες στις ομάδες rugby και ice hockey της πόλης.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]