Η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ έπραξε όπως πράττουν όλες οι μεγάλες ομάδες του πλανήτη μας. Έκλεισε το ρόστερ της στα τέλη Ιουνίου, και πλέον επικεντρώνεται στον προγραμματισμό στους άλλους τομείς.
 
Γράφει ο Γιάννης Χατζηιωαννίδης
 
Ο κυπελλούχος Ελλάδας  ανέβασε περισσότερο την ισχύ του με την απόκτηση παικτών που έχουν τεράστια εμπειρία σε υψηλό επίπεδο. Είναι βέβαιο πώς ο "Δικέφαλος" θα πρωταγωνιστήσει και στους τέσσερις θεσμούς και για όσους μπορούν να κρίνουν ομάδες, πιστεύω πώς αυτή η σεζόν, αποτελεί την πιο μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ να κάνει το τρέμπλ. Μπορεί, καθώς η ομάδα που δημιούργησε, είναι και η ακριβότερη που δημιούργησε ποτέ, και με μια μοναδική και αξιοζήλευτη ισορροπία εντός του τερέν. Βέβαια για τα αγωνιστικά έχουμε ακόμη χρόνο, καθώς θα έχουμε και απτές εικόνες από την προετοιμασία της ομάδας.
Το καυτό θέμα όμως είναι άλλο. Τα εισιτήρια διαρκείας. Τα οποία την περσινή σεζόν ήταν στα 1400, αλλά πλέον με αυτή την ομάδα, πρέπει να ξεπεράσουν τα 2000.
Έχω αναφερθεί ουκ ολίγες φορές για το ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έχουν αδικήσει το τμήμα από  τις παλιές εποχές, ασχέτως αν γέμισαν το ΠΑΛΑΤΑΚΙ δυο φορές σε τέσσερις ημέρες στο πρώτο ντάμπλ που έκανε  η ομάδα.
 Αν για παράδειγμα το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ του ΠΑΟΚ κατακτούσε τρία σερί πρωταθλήματα  τότε σαφώς το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια διάρκειας θα ήταν κατά πολύ μεγαλύτερο. Αυτό όμως είναι άδικο για μια ομάδα που έκανε περήφανο τον κόσμο, και δη με τους πέντε τίτλους τα τέσσερα τελευταία χρόνια.
Και με αυτή την ομάδα που δημιουργήθηκε φέτος, το μπαλάκι περνάει στον κόσμο, δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Δεν έχει καμία σημασία το ότι γεμίζει το γήπεδο μόλις ξεκινούν τα play offs. Όλη την χρονιά θα πρέπει να είναι το γήπεδο όσο πιο γεμάτο γήπεδο. Όσο πιο γεμάτο..
Ότι άλλο και να πούμε θα είναι κουραστικό και επαναλαμβανόμενο. Οι σύνδεσμοι, ο απλός κόσμος του συλλόγου πρέπει να σταθεί στο πλευρό της διοίκησης του ΤΑΠ και να στηρίξει τις προσπάθειες αυτές.  Κατσαρής και Τσαλόπουλος ξεπέρασαν τον εαυτό τους, και ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να τους ανταμείψει. Και στο διά ταύτα, ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον ΠΑΟΚ και τον λαό του, που αποτελεί σημείο αναφοράς σε όλο τον κόσμο. Όλοι μαζί, για μια ομάδα, όλοι διαρκείας.
Θα είναι δίκαιο  και για την διοίκηση του ΑΣ και για την διοίκηση του ΤΑΠ ένα γεμάτο Παλατάκι. Θα είναι το καλύτερο ευχαριστώ για αυτή την πραγματικά σπουδαία ομάδα. Και κάτι ακόμη.
Στην οικογένεια του ΠΑΟΚ με εξαίρεση τον Ιβάν Σαββίδη, δεν υπάρχουν εφοπλιστές. Ο Αντώνης Τσαλόπουλος με τα χρήματα που βάζει αποτελεί πυλώνα και στενό συνεργάτη του Θανάση Κατσαρη. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι τέτοιοι επιχειρηματίες με τόση βοήθεια στο τρίτο λαοφιλέστερο σπορ.
Άρα:
Δώστε μια δυνατή σπρωξιά στην διοίκηση και το τεχνικό τιμ. Και αν δεν θέλετε να την θεωρήσετε οικονομική, δείτε  την ως ψυχολογική. Γιατί πάνω απ όλα αυτό θα είναι τα 2000 διαρκείας και πέρα.
Έξαλλου είναι ή δεν είναι ο ΠΑΟΚ η μεγαλύτερη δύναμη στην Ελληνικό χώρο; Δεν νομίζετε ότι αξίζει να δώσετε στο βόλεϊ  περισσότερη αγάπη;…