[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Δημήτρια, γλόμποι led στους σηματοδότες και πεζοδρόμιο στην παραλιακή

τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της ΔευτέραςΤο καλλιτεχνικό πρόγραμμα των 53ων Δημητρίων, η ανακατασκευή των πεζοδρομίων στην παραλιακή λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου και η τοποθέτηση γλόμπων τύπου λεντ στους φωτεινούς σηματοδότες είναι κάποια από τα θέματα της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης.


Η συνεδρίαση, με 54 θέματα στην Ημερήσια Διάταξη, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, στις 16.00,.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν, ακόμη,  είναι η συμμετοχή του Δήμου Θεσσαλονίκης ως ιδρυτικού μέλους στην υπό σύσταση Διεθνή Ένωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα  με την επωνυμία «Μουσείο Ολοκαυτώματος Ελλάδος», η λειτουργία δημοτικών κέντρων ενισχυτικής διδασκαλίας, σχολικού έτους 2018-19, η συμμετοχή του Δήμου στο ΕΣΠΑ για τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής 2018- 2019» και η διοργάνωση τιμητικού αφιερώματος σε λογοτέχνες της πόλης.

Είναι σίγουρο, πάντως, ότι το Δημοτικό Συμβούλιο θα απασχολήσουν και οι τελευταίες διαδηλώσεις που σημειώθηκαν στην πόλη για το θέμα των Σκοπίων και τα "παρατράγουδά" τους.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]