Ρονάλντο, ο παίκτης με τη μεγαλύτερη αναζήτηση στο Google

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση SEMrush, ο παίκτης με τον μεγαλύτερο αριθμό αναζητήσεων στο Google, μπροστά από Νεϊμάρ και Μέσι.Οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου, μέσω των αναζητήσεων τους στο Google, προσπαθούν να ενημερωθούν για ό,τι τους ενδιαφέρει περισσότερο, τώρα που πλησιάζει το Παγκόσμιο Κύπελλο και το SEMrush έχει αναλύσει τους πιο δημοφιλείς παίκτες και ομάδες, καταγράφοντας τις τρέχουσες τάσεις.

Σύμφωνα με αυτή την ανάλυση, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε μεγαλύτερη δημοτικότητα από τον Μέσι και τον Νεϊμάρ. Οι τίτλοι που έχει κερδίσει, οι «Χρυσές Μπάλες» και η φημολογία για ενδεχόμενη αποχώρησή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης τροφοδοτούν τις αναζητήσεις για τον CR7.

Όπως και η πιθανή μετακίνηση του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία οδήγησε σε μια απίστευτη αύξηση των αναζητήσεων που σχετίζονται με τον Βραζιλιάνο άσο.

Αυτό έρχεται σε αντίθεση με το γεγονός ότι ο Μέσι παραμένει πιστός στην ομάδα της ζωής του και έχει χαμηλότερο προφίλ στο επίπεδο των μέσων μαζικής ενημέρωσης από τους άλλους δύο ανταγωνιστές του.

Επίσης, η μελέτη αποκαλύπτει ότι οι ΗΠΑ, Ρωσία και Ηνωμένο Βασίλειο είναι οι χώρες των οποίων οι χρήστες επισκέφθηκαν πιο συχνά την επίσημη ιστοσελίδα της Ρωσίας το 2018.

Σχόλια