[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Τέσσερις συγκεντρώσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη
Τέσσερις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας θα πραγματοποιηθούν σήμερα Πέμπτη 7 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη.


Αναλυτικά:

Πιστοί στο ραντεβού τους, οι συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ θα διαμαρτυρηθούν και σήμερα από τις 08:00 έως τις 14:00, έξω από τα γραφεία της Εταιρείας, επί της οδού Εγνατία.

Στις 12.30, στο YMAΘ, τα μέλη της επιτροπής αλληλεγγύης για κρατούμενους σε Τουρκία και Κουρδιστάν θα πραγματοποιήσει διαμαρτυρία ενάντια στην απόφαση του Αρείου Πάγου για την έκδοση του Τουρκούτ Καγιά στην Τουρκία.

Στις 13.30, επίσης έξω από το Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης, ο 7ος Σύλλογος Εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, θα πραγματοποιήσει διαμαρτυρία, με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις δομές της εκπαίδευσης.

Μια ώρα μετά, στις 14.30, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας έχει προγραμματίσει διαμαρτυρία στην Περιφερειακή Διεύθυνσης Εκπαίδευσης, για την «απαξίωση ειδικής αγωγής και την κατάργηση ΚΕΔΔΥ».
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ][bsummary]

SPORTS

[Αθλητικά][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

SPORTS

[Αθλητικά][bsummary]