[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Σεμινάρια ψυχολογίας στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη

Η Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης διοργανώνει σειρά σεμιναρίων ψυχολογίας, κάθε Τρίτη, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Κεντρικής Βιβλιοθήκης, Εθνικής Αμύνης 27.

Τα σεμινάρια παρουσιάζει η Βασιλική Γιαννακοπούλου, πτυχιούχος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Σ’ αυτήν τη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30, το θέμα θα είναι: «Ο μαγικός καθρέφτης: Πως οι θετικές δηλώσεις επηρεάζουν τη ζωή μας;»

Απαραίτητο εργαλείο για αυτό το σεμινάριο είναι ένας καθρέφτης στον οποίο μπορούμε να δούμε ολόκληρο το πρόσωπο μας αλλά όχι πολύ μεγάλος ώστε να βλέπουμε και άλλα πράγματα γύρω μας. Το ιδανικό είναι ένας καθρέφτης μακιγιάζ για τις γυναίκες. Μέσω του καθρέφτη γίνονται οι θετικές δηλώσεις, μαθαίνουμε να συγχωρούμε τους ανθρώπους που μας πλήγωσαν στο παρελθόν, μαθαίνουμε να απελευθερώνουμε τη μνησικακία και μερικές ακόμα ασκήσεις.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν χρειάζεται προεγγραφή.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]