[ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 2][bsummary]

Αυτοδιοικητικοί αναλαμβάνουν δράση μετά τη συμφωνία των Πρεσπών

ellada-pgdm

Κοινή συνέντευξη τύπου για το ζήτημα των Σκοπίων, δίνουν, αύριο στην έδρα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, στη Θεσσαλονίκη αυτοδιοικητικοί φορείς.Στη συνέντευξη τύπου κατόπιν πρόσκλησης του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, θα αναλυθούν οι πρωτοβουλίες και οι δράσεις που αναλαμβάνει η Αυτοδιοίκηση για το ζήτημα των Σκοπίων, μετά και τη συνάντηση των Πρεσπών, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει ο περιφερειάρχης.


Την κοινή συνέντευξη τύπου, που θα δοθεί αύριο Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018, στις 13.30’ στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα παραχωρήσουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας Γιώργος Πατούλης και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου, οι οποίοι θα αναλύσουν τις θέσεις της Αυτοδιοίκησης σχετικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στο ζήτημα των Σκοπίων, αλλά και τις δράσεις που αναλαμβάνουν πλέον οι αυτοδιοικητικοί φορείς.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Τα σχόλια ελέγχονται πριν από τη δημοσίευση. Απαντάμε σε επώνυμα σχόλια. Διαγράφουμε υβριστικά σχόλια, που μπορεί να προκαλέσουν εισαγγελική παρέμβαση.
Με τη λέξη επαλήθευσης που ζητάμε, προσπαθούμε να αποφύγουμε τα spam και τυχόν ιούς, που θα βλάψουν και το δικό σας υπολογιστή.


Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Δύτες συναντήθηκαν με ανακόντα μήκους επτά μέτρων - video

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

[Φωτορεπορτάζ][bleft]

ΤΕΧΝΕΣ

[ΤΕΧΝΕΣ][bleft]

VIDEO

[video][bsummary]